Вона робила ЦЮ ВПРАВУ всього 1 раз у 2 ДНІ. Спина ПЕРЕСТАЛА БОЛІТИ ВІДРАЗУ Ж!

Якщо тебе мучить гострий біль в спині і шиї, є проблеми з тиском і ти часто прокидаєшся уві сні, ці вправи — те, що треба! Даний комплекс складається з найпростіших поз йоги для початківців.
Вона робила цю вправу всього 1 раз у 2 дні. Спина перестала боліти відразу ж!
Вже після третього тренування за цією схемою ти відчуєш, як тіло стане слухняним, а м’язи зміцніють. Ти станеш міцніше спати і краще відновлюватися під час сну, голова проясниться, стане легше вирішувати нагальні проблеми. Будь-яка біль, яка з’являлася в області попереку і шиї, зникне! Не вірив, поки не спробував зайнятися сам.
Йога для початківців в домашніх умовах
Поза для розслаблення
Сядь, схрестивши ноги, відчуй, як розслабляється і подовжується хребет. Можеш злегка потягнутися вгору, спираючись на схрещені ноги. Посидь в цій позі пару хвилин, дихай як можна глибше і рівніше. Це допоможе налаштуватися на ефективну зарядку і знизити рівень стресу.
original-31-3
Нахил вперед
Сядь, випрямивши ноги перед собою. Повільно дотягнися до кінчиків пальців ніг. Роби акцент на розтяжці під час видиху — в цей момент сухожилля і м’язи ніг будуть більш податливі для максимального розтягування. Повтори так 5 разів.
original-32-3
Поза дитини
Встань на коліна, розстав їх на ширині плечей, руки тримай позаду тулуба. Повільно нахиляйся вперед, опустивши голову вниз повністю. У такий розслабленій позі проведи 3-4 хвилини з перервами, дихай глибоко і рівно, відчуй, як спина відпочиває.
original-33-3
Скручування
Помісти праву руку на ліве коліно. Ліву руку зафіксуй позаду тулуба, повільно повертайся вліво. Голову повертай разом з корпусом — дивись ліворуч. Дихай як можна глибше! Повільно повернися у вихідне положення, відчуй, як тягнуться косі і бічні м’язи преса, м’язи стегон. Повтори те саме з правою ногою.
original-34-3
Поза богині
Ляж на спину, зігни коліна і з’єднай підошви ніг разом. Руки тримай по сторонам вільно. Дихай рівно, постарайся розтягнути внутрішні м’язи стегон і відчути це. Залишайся в цьому положенні, поки тобі комфортно — 2 хвилини цілком достатньо.
original-35-3
Ноги на стіні
Підніми прямі ноги і помісти їх на стіну. Тулуб і руки розслаб. Проведи в цьому положенні 3 хвилини, вдихаємо повітря на повні груди. Намагайся відігнати від себе всі зайві думки, відчуй, як напружені спина і ноги відпочивають.
original-36-3
Поза вільного вітру
Ляж на спину, зігни ноги в колінах, щиколотки схрести. Обійми руками коліна і міцно тримай їх. Відчуй, як тягнуться м’язи стегон і спини.Спочатку це може бути складно, але як тільки ти зрозумієш своє тіло, робити вправу стане неймовірно приємно: ця поза позбавляє хребет від навантаження вже через хвилину! Не забувай глибоко дихати.
original-37-3
Поза голуба
Встань на карачки, руки тримай на ширині плечей. Перенеси ліве коліно вперед, постав його між руками. Праву ногу відведи назад і випрями. Нахили вперед все тіло, переміщаючи центр тяжіння через ліве коліно. Затримайся в цій позиції на хвилину, поміняй ногу.Ця вправа позбавляє від болю в ногах, набряки, благотворно впливає на м’язи спини.
original-38-3
Поза пробудження
Ляж на спину, широко розстав руки в сторони. Притисни праве коліно до грудей. Потім поверни весь тулуб вліво, спину при цьому залиш рівною. Побудь в цій позиції приблизно 3 хвилини повтори з іншою стороною. Ця поза дуже корисна всім, у кого часто болить спина в області копчика.
original-39-3
Поза риби
Ляж на спину. Помісти руки під стегна. Повільно піднімай груди вгору, закинувши при цьому назад голову. Дихай розмірно. Так само повільно опустися вниз.
original-30-3
Після такої зарядки ніби заново на світ народжуєшся! Відходять м’язові затиски, зникає біль, спричинений втомою і перевтомою, хребет випрямляється. Завдяки цьому шия розслаблюється і поліпшується кровообіг головного мозку. Від головного болю і проблем зі сном не залишиться і сліду!

Поділіться з близькими цією легкою і дуже приємною зарядкою для відновлення організму. Пам’ятай, що любов до інших починається з себе: дбай про своє чудове тіло!

джерело

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.