Що потрібно знати про дерев’яні ліжка?

Дерев’яні ліжка — це перевірена роками класика, якій немає гідної альтернативи. Деревина має неповторну структуру, а вироби з неї дуже стильні й естетичні, водночас екологічні та безпечні. Це довговічні меблі, які додають оселі комфорту й домашнього затишку.

Ліжка зазвичай виготовляють із таких міцних порід дерев:

  • сосна;
  • ясен;
  • вільха;
  • бук;
  • дуб.

Які переваги меблів із натурального дерева

Дерев’яні ліжка — хороший варіант, якщо хочеться безпечні для здоров’я меблі, зручні у використанні, але водночас оригінальні. Завдяки різноманітності кольорів і фактур знайти два цілковито однакових ліжка майже неможливо, у кожного є якась особливість. Навіть якщо на перший погляд вироби здаються однаковими за розміром і формою, під час ретельнішого огляду стане зрозуміло, що це не так. Життєві лінії дерева, колірні відтінки завжди унікальні.

Ліжка з натурального дерева мають багато переваг:

  1. Екологічні, гіпоалергенні, мають ледве вловимий приємний аромат, безпечні для дітей.
  2. Стильні й вишукані.
  3. Стійкі до механічних подряпин.
  4. Міцні й надійні, довго служать.
  5. Функціональні, можуть мати додаткові опції, як-от ящики, захисні бортики, підіймальний механізм.

Ліжка з натурального дерева не потребують особливого догляду й поєднуються з будь-яким інтер’єром. А ще деревина чинить позитивний лікувально-профілактичний вплив на організм.

Як вибрати дерев’яне ліжко

Інтернет-магазин LUXmebli має широкий асортимент дерев’яних ліжок. Тут можна придбати меблі за доступною ціною. Перш ніж оформити замовлення, зверніть увагу на такі характеристики ліжка:

  1. Розмір спального місця. Важливо визначити, яке ліжко вам потрібне — односпальне чи двоспальне, а також чи підходять габарити вибраної моделі для вашої кімнати.
  2. Тип конструкції. Додаткові висувні ящики для зберігання речей, вбудована ніша тощо.
  3. Стиль. Відповідність ліжка інтер’єру. Можливо, потрібна більш мінімалістична модель.
  4. Колір. Деревина вирізняється візерунком і текстурою, може мати глянцеву або матову поверхню.

Якщо вибрати якісне ліжко від надійного виробника, воно служитиме роками й може навіть переходити в спадок наступним поколінням. Головне — берегти його від перепадів температури й надмірної вологості, не ставити близько до опалювальних приладів.

В інтернет-магазині LUXmebli є ліжка на будь-який смак і бюджет. Менеджери компанії допоможуть вибрати хороший варіант, який цілковито відповідатиме вашим очікуванням.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.