Торгове обладнання від компанії ID-SHOP

 

Сучасне обладнання для автоматизування торгівлі дає змогу збільшити продуктивність працівників і зменшити кількість помилок під час здійснення обліку товарів. До нього належать різні пристрої: термінал збирання даних, сканер штрихкодів, принтер етикеток тощо. Магазин обладнання для автоматизації ритейлу ID-SHOP забезпечує великий вибір моделей із різними технічними характеристиками від найкращих брендів.

Яке призначення терміналів збирання даних

Сучасні термінали збору даних (ТЗД) — компактні портативні комп’ютери, трохи більші за мобільний телефон. Їхнє основне призначення — збирання інформації про товари, які надійшли до магазину й розміщені в торговельних та складських приміщеннях, її опрацювання та передавання на основний (базовий) комп’ютер. Використання пристрою дає змогу суттєво пришвидшити виконання торгових і складських операцій та мінімізувати ризик помилок під час ведення обліку товарів.

Основний спосіб уведення інформації в ТЗД — сканування штрихкодів або RFID-міток. Пристрій розкодовує їх, виводить дані про товар на екран і передає на базовий комп’ютер. У багатьох моделях передбачено додатковий спосіб уведення інформації за допомогою кнопкової чи сенсорної клавіатури. Ним користуються, якщо штрихкод пошкоджений і його не вдається просканувати або якщо під час опрацювання даних виникла помилка й потрібно скоригувати інформацію.

Як вибрати ТЗД

Термінали збору даних вибирають за такими основними характеристиками:

  • Спеціалізоване програмне забезпечення. Воно має бути сумісним із системою обліку товарів, що використовується в магазині.
  • Обсяг оперативної та постійної пам’яті. Моделі можуть мати обсяг оперативної пам’яті до 4 GB, а фізичної — до 64 GB із можливістю розширення до 128 GB.
  • Місткість акумулятора. Від 2300 до 8000 mAh. Що більша вона, то довше пристрій зможе автономно працювати. Акумулятори бувають вбудованими або знімними. Якщо пристрій має знімний акумулятор, то, придбавши ще один і заряджаючи їх по черзі, можна забезпечити безперервну роботу.
  • Тип сканувального модуля. Вони бувають лазерні та світлодіодні. Моделі з лазерним модулем швидше працюють, але мають більшу вартість.
  • Спосіб обміну інформацією з базовим комп’ютером. Радіотермінали обмінюються даними в режимі реального часу, а накопичувальні моделі — лише після під’єднання до комп’ютера.

У каталозі інтернет-магазину ID-SHOP представлено великий вибір обладнання для автоматизації торгівлі, зокрема терміналів збирання даних. Ви зможете вибрати модель з оптимальними характеристиками й вартістю.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.