Переваги чавунних печей Plamen

З настанням холодної пори року актуальним стає питання ефективного обігріву будинку. Навіть якщо є електричний або газовий котел, важливо мати альтернативне джерело опалення. Для цього чудово підходять печі-каміни Plamen. Вони енергоефективні, безпечні, до того ж мають стильний вигляд в інтер’єрі. Для встановлення таких опалювальних приладів не потрібні спеціальні умови чи багато місця — достатньо можливості вивести димохід.

Плюси печей-камінів Plamen

Печі-каміни Plamen мають великий попит на ринку. Привабливими для покупців їх роблять такі переваги:

  • Енергоефективність. Можуть зберігати тепло протягом тривалого часу. Продовжують забезпечувати обігрів навіть після того, як вогонь згасне, що допомагає заощадити на опаленні. Мають технологію подвійного горіння та коефіцієнт корисної дії понад 70%.
  • Естетичний дизайн. Вирізняються гарним виглядом, що робить їх приємним доповненням до будь-якого інтер’єру, можуть мати елегантне різьблене оздоблення, є варіанти під будь-який стиль.
  • Довговічність. Виготовлені з якісного міцного матеріалу, який може протистояти високим температурам і не піддається корозії. Вкриті вогнетривкою емаллю, що дає змогу безперешкодно використовувати їх протягом багатьох років.
  • Екологічність. Для функціонування опалювального приладу можна використовувати натуральну деревину чи природні види палива, які не забруднюють атмосферу шкідливими викидами.
  • Простота в експлуатації. Щоб розтопити піч-камін, не потрібно жодних особливих знань або вмінь, ними просто та зручно управляти.
  • Безпечність. Кожна піч відповідає високим європейським стандартам якості, має закриту топку.

Печі-каміни Plamen виготовляють на одному з найсучасніших ливарних підприємств у Хорватії, у регіоні Славонія. Бренд спеціалізується на виробництві чавунного опалювального обладнання понад 80 років. Над створенням кожного каміна працюють професійні інженери та дизайнери, тому кожна модель є справжнім витвором мистецтва. Щоб установити піч-камін у будинку, не потрібно створювати спеціальні умови й виділяти багато місця.

Де придбати піч-камін Plamen

Компанія «Дім Тепла» має у своєму асортименті широкий вибір різного опалювального обладнання, зокрема печі-каміни бренда Plamen. Вибрати оптимальну модель допоможуть зручні фільтри. У каталозі є варіанти на різний бюджет. Печі та каміни для дому від «Дім Тепла» мають гарантію від виробника та відповідають усім необхідним стандартам якості. Вони стануть чудовим придбанням для вашого дому.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.