Як правильно підібрати рюкзак для ручної поклажі?

Ручною поклажею називають сумку, невелику валізу чи рюкзак, які можна взяти в салон літака. Розміри ручної поклажі не визначені законом, тому кожен авіаперевізник має право встановлювати власні вимоги. Проте зазначені норми виправдані: рюкзаки для ручної поклажі повинні легко розміщуватися на спеціальних полицях або під сидінням. Незакріпленими їх залишати небезпечно — якщо транспорт почне трясти, вантаж може завдати травм пасажирам. Тому авіакомпанії орієнтуються на розміри багажних полиць у конкретних літаках. Габарити ручної поклажі для літака не повинні перевищувати 55 см завдовжки, 40 см завширшки та 25 см заввишки. Дозволена вага може коливатися від 5 до 10 кг.

Критерії вибору рюкзаків для авіаперельотів

Під час вибору рюкзака від бренда Mark Ryden важливе значення мають такі моменти:

  • Місткість. Необхідно заздалегідь визначитися, які речі ви візьмете із собою в подорож. Це допоможе вибрати оптимальний розмір рюкзака.
  • Кількість відділень. Додаткові відділення в ручній поклажі необхідні для розміщення предметів, що використовуються найчастіше: телефони, зарядні пристрої, гроші, вологі серветки, навушники та ін.
  • Якість фурнітури та матеріалу. Рюкзаки для ручної поклажі повинні бути дуже міцними, тому необхідно звертати увагу на стан швів, щільність плечових ременів та ручок. Важливим аспектом також є наявність регуляторів довжини на лямках.
  • Відсутність хімічного запаху. Речі, виготовлені з якісних матеріалів, не мають неприємного запаху.
  • Наявність жорстких елементів. Ці деталі важливі для тих, хто вирушає у відрядження чи на відпочинок разом із ноутбуком і планшетом. Для перевезення цифрової техніки використовують тверді прямокутні рюкзаки. Бажано, щоб конструкція передбачала надійну фіксацію гаджетів усередині. Це дасть можливість захистити їх від пошкоджень унаслідок можливого трясіння на борту.

Якщо вибрати зручний рюкзак і правильно його скласти, ви не відчуєте жодного дискомфорту під час авіаподорожі. Навпаки — позбавитеся необхідності носити із собою громіздку валізу чи сумку.

Рюкзаки Mark Ryden ідеально підходять для авіаподорожей, адже вони практичні та функціональні, місткі та довговічні. Оптимальні параметри й легка вага забезпечують їхню універсальність та придатність для перельоту з будь-якими перевізниками.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.