Пудра для обличчя від Lancome: стійкість, досконалість, надійність

Пудра для обличчя – один з найдавніших косметологічних засобів на планеті. І це не дивно, адже вона дозволяє гармонійно закінчити макіяж і зробити шкіру більш гладенькою та матовою. А ще вона відмінно приховує недоліки та дозволяє легко вирівняти тон обличчя без зайвого блиску.

Пудра для обличчя: особливості, різновиди

Пудра для обличчя має два основних різновиди – вона може бути розсипчастою або компактною. Від цього зазвичай залежить її стійкість і ефективність.

Розсипчаста пудра – це традиційний вид цього косметологічного засобу, який модниці використовують вже 3000 років. Вона чудово лягає на шкіру та дозволяє отримати ідеальний тон всього за кілька хвилин. При цьому товщина покриття в неї завжди мінімальна.

Компактна пудра відрізняється щільною структурою. Вона була створена як засіб для коригування макіяжу під час тривалої подорожі, адже відрізняється швидким і простим нанесенням. Вона також складається з дрібних, порошкоподібних частинок, спеціальним чином спресованих між собою. Дуже часто у своєму складі вона має водовідштовхувальні часточки, які дозволяють створити стійкий і надійний макіяж.

За своїм складом пудра для обличчя може бути:

  1. Транспарентна. Ця пудра для обличчя відрізняється особливою, напівпрозорою структурою. Завдяки спеціальним світловідбивальним часточкам підлаштовується під будь-який тон шкіри та створює ідеальне покриття всього за кілька секунд;
  2. Матуюча. Особливий вид пудри, який дозволяє створити ідеально рівне оксамитово-ніжне покриття без зайвого блиску.
  3. Мінеральна. Ця пудра вважається найбільш безпечним видом косметики, адже не містить шкідливих парабенів і барвників. Вона ідеально підходить панянкам з чутливою шкірою, схильною до висипань;
  4. З ефектом сяйва. Пудра з унікальною комбінацією матових та світловідбивальних частинок. Вона, як і хайлайтер, дозволяє розставити акценти в макіяжі, висвітлити окремі ділянки та зробити риси обличчя виразними та чіткими.

При виборі пудри варто пам’ятати про те, що саме цей косметичний засіб задає основного тону вашому макіяжу, органічно завершуючи його. Тому надавати перевагу слід лиш безпечним варіантам на натуральній основі, які не тільки створюють ідеальне покриття, але ще й дозволяють шкірі дихати. Саме таку пудру ви зможете знайти в каталозі торгової марки Lancome.

Пудра для обличчя від Lancome: різновиди

Французький бренд Lancome пропонує відразу декілька варіантів високоякісної органічної пудри для обличчя:

  • Long Time No Shine – легка транспарентна пудра на мінеральній основі, яка створює тонкий, майже непомітний фініш. Вона має напівпрозору структуру, тож відмінно пристосовується майже до будь-якого тону шкіри;
  • Teint Idole Ultra Compact – надзвичайно стійка компактна пудра, яка створює рівномірне оксамитове покриття, стійке до будь-яких погодних умов. Вона відмінно матує шкіру і забезпечує ідеально рівний тон шкіри протягом всього дня.

Пудра для обличчя від Lancome – це ідеальна основа для будь-якого макіяжу.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.