Шоломи Icon: переваги 

Компанія Icon — один із провідних американських виробників мотошоломів. Дизайнерський та інжиніринговий підрозділи компанії розташовані в США, а виробничі потужності — у Кореї. В Україні оригінальну продукцію цього бренда, про переваги якої знає практично кожен байкер, можна знайти в магазині Мотоквартал.

Комфортність і надійність

Шоломи Icon виготовляються за передовими технологіями та з найміцніших матеріалів: термопластику, склотканини й кевлару. Усі моделі шоломів Icon мають сертифікати безпеки — DOT FMVSS 218 (Америка), ECE 22-05 (Європа), SAI AS1698 (Австралія) і PSC (Японія). Сертифікат, надрукований на задній частині шолома, є візитною карткою Icon.

Усі моделі мотошоломів Icon мають чудову аеродинаміку. Навіть під час їзди з високою швидкістю шолом не задирається, чим вигідно відрізняється від моделей багатьох інших виробників. Зустрічний потік повітря проходить через спеціальні отвори, не створюючи опору.

Ефективна система вентиляції в мотошоломах Icon запобігає запотіванню та забезпечує високий рівень комфорту. Знімний вкладиш шоломів HydraDry™ відводить вологу від тіла, швидко сохне, має гіпоалергенні й антибактеріальні властивості.

Ефектний дизайн

Мотошоломи Icon — це не тільки надійний захист, а й справжній витвір мистецтва, адже кожна модель вирізняється оригінальним дизайном. Графіка виконується шляхом нанесення на пофарбовану оболонку шолома спеціальних наклейок, які потім покриваються кількома шарами прозорого чи тонованого лаку, стійкого до механічних пошкоджень.

Великий вибір

До найпопулярніших лінійок мотошоломів Icon належать:Icon Alliance. Це спеціальна розробка для перегінників: посилений захист і дизайн у стилі мінімалізм. Зовнішня жорстка оболонка проста, з литого полікарбонату, інтер’єр — HydraDry™.Icon Airmada. Ця серія відрізняється від Alliance насамперед забарвленням і пропонує великий вибір оригінальних малюнків та кольорів. Конструкція шоломів практично та сама, інший лише візор.Icon Airframe. Такі шоломи типу модуляр використовують байкери, які виконують трюки та виступають на професійних змаганнях. Зовнішня оболонка складається з кількох шарів: скловолокно, карбон і Dyneema. Попри неймовірну міцність, ці матеріали дуже легкі, тому вага шолома становить лише 1450 г.Icon Variant. Це кросові шоломи, виготовлені з високотехнологічних матеріалів. Від серії Airframe вони відрізняються формою.

Оригінальні сертифіковані шоломи Icon та якісне мотоекіпірування можна купити в інтернет-магазині Мотоквартал за вигідними цінами. Тут ви гарантовано зможете підібрати те, що вам потрібно.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.